Hoe werk ik

nederland 0909-8377 € 0,90 cpm Bekende Paragnost Nederland Credits € 0,90 cpm


Als paragnoste en medium heb ik verschillende paranormale gaven waar ik mee werk zoals helderzien, helderhoren, heldervoelen, helderweten en aura's zien. Ik kan contact maken met overledenen, met engenlen en gidsen. Meestal werk ik met een combinatie van mijn gave en met verschillende disciplines zoals kaartleggen, pendelen, fotolezen, psychometrie, helderziende waarnemeingen, aura's lezen of healen en dromen verklaren. Door mijn veelzijdigheid en ervaring ben ik in staat heel veel vragen te beantwoorden. 

Als medium kan ik contact maken met overledenen dit word ook wel chaneling genoemd. Mijn ervaring is dat de boodschappen die ik mag doorgeven altijd relevante informatie bevat voor de persoon die ik tegenover mij of aan de telefoon heb. Een chaneling kun je het beste doen in een persoonlijk consult dat is het krachtigst. Dit is een hele mooie manier waarbij ik kan helpen in een rouwproces. Veel onbeantwoorde vragen kunnen alsnog via mij beantwoord worden. Met een foto van de overledene er bij is het contact maken vaak makkelijker en weet je ook dat de boodschappen van die persoon afkomstig zijn. Engelen en gidsen verschijnen in een persoonlijk consult vaak spontaan. Het is ook regelmatig dat iemand niet goed weet waarom die een afspraak wilde maken maar voelde dat het moest, dan voel ik bij het binnenkomen al dat dit is omdat er een boodschap van genezijde voor die persoon is.  

Kaartlezen of kaartleggen daarbij werk ik met de tarot kaarten. Er wordt een vraag gesteld en vervolgens de kaarten gelegd volgens een legpatroon. Er zijn verschillende legpatonen, ik maak meestal gebruik van het kelties kruis een legging met 10 kaarten. Een kaartlegging bevat boodschappen en waarschuwingen voor de toekomst en geven inzicht en overzicht. Bij de uileg maak ik gebuik van mijn gaven en voor de klant is het fijn zelf ook een beeld te hebben van wat hem of haar te wachten staat.

Psychometrie is een manier om via een voorwerp energie te voelen en boodschappen door te krijgen dit kan van een levende of een overleden persoon zijn. Het is wel belangrijk dat dit een voorwerp is dat door deze persoon gebruikt of gedragen is. Dit kan een horloge, een sieraad, een kledingstuk of een ander persoonlijk voorwerp zijn.

Fotolezen, daarbij maak ik gebruik van een foto om in iemand zijn energie te komen. Het is wel van belang dat de persoon alleen op een foto staat en zijn of haar ogen goed te zien zijn. 

Dromen verklaren is ook een iets wat me gegeven is dormen doen we allemaal maar niet al onze dormen onthouden we maar er zijn dormen die we hebben die ons niet loslaten of heel beangstegend kunne zijn. Vaak hebben die een betekenis waar we iets van kunne leren of een inzicht door kunne krijgen. Dromen spreken vaak in symboliek tegen ons dus de symbolen in de droom zijn belangrijker dan het verhaal. Dit is iets waar de telefoon of webcam nu heel goed geschikt voor is en u dus niet meteen een persoonlijk consult voor hoeft af te spreken.


Als u belt, kiest u voor menukeuze 2 daarna code 01

Voor Nederland nederland 0909-8377 € 0,90 cpm
Voor bellen met credits Credits € 0,90 cpm
Beschikbaar

Telefonisch consult
Video consult
Whatsapp consult

De 6 zekerheden bij Tess

  • Oplossingen voor ieder probleem.
  • 7 dagen per week voor u bereikbaar.
  • Professionele consulten.
  • U krijgt een hoogwaardig consult.
  • Een fotoreading is mogelijk.
  • Discretie is voor u verzekerd.