Wie ben ik - Persoonlijke informatie pagina

nederland 0909-8377 € 0,90 cpm Bekende Paragnost Nederland Credits € 0,90 cpm


Tess

Ik ben Tess. Ik ben paragnost en medium. Ben inmiddels 57 jaar jong en behalve paragnoste ook moeder van 3 dochters en ook oma van een kleindochter. Ik ben geboren met de helm op, had als kind al helderziende en helderwetende ervaringen. Pas rond mijn 26 ste ben en ik er serieuzer naar gaan kijken en me er echt in gaan verdieppen. Ik kon mijn gave niet blijven ontkennen. Ik ben begonen met de studie van de Tarot kaarten, Sjamanisme en werken met stenen. Cursussen en workshops op het gebied van aura's en chakra's en intuitieve ontwikkeling. Ik ben op mijn 28e begonnen met spirituele consulten en steeds meer mensen wisten hun weg naar mij te vinden. Mijn antwoorden geven je inzicht in jezelf en in moeilijke situaties vanuit een dimensie waar je zelf niet bij kunt komen. Ik vind het fijn mijn gave te delen en mensen hiermee te mogen helpen en te helen. Mijn uitspraken kunnen direct en confronterend zijn maar vele van mijn klanten waarderen dit juist, uiteindelijk maakt elk mens toch zelf zijn eigen keuzes. Ik zie mijzelf dan ook liever als iemand die boodschappen en waarschuwingen voor de toekomst mag door geven. Tenslotte is spiritualiteit en geloof er om aan ons leven iets toe te voegen en niet iets af te breken of om ons bang te maken. Uitzicht op moeilijke en verwarrende momenten die we allemaal tegenkomen in ons leven.

De afgelopen jaren heeft de media mij ook gevonden en heb ik mijn mederwerking verleend aan verschilende TV en Radio programma's zoals Bussines Class en Een vandaag. Ook verschijnen er regelmatig publicaties en intervieuws van mij in de geschreven pers. Een volledig overzicht hiervan vind u op deze site onder de knop Tess in de Media.

Tijdens een persoonlijke ontmoeting met Char in 2005  was haar reactie: "wow, you are very strong".

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten zodat ook u kennis kunt maken met mijn bijzondere gaven. Ik streef naar een open laagdremdelige en moderne spirituele praktijk en besef dat niet iedereen in de gelegenheid is tot een persoonlijk consult. Daarom kunt u mij dagelijks en in de avond consulteren via de telefoon.

Als u belt, kiest u voor menukeuze 2 daarna code 01

Voor Nederland nederland 0909-8377 € 0,90 cpm
Voor bellen met credits Credits € 0,90 cpm
Beschikbaar

Telefonisch consult
Video consult
Whatsapp consult

De 6 zekerheden bij Tess

  • Oplossingen voor ieder probleem.
  • 7 dagen per week voor u bereikbaar.
  • Professionele consulten.
  • U krijgt een hoogwaardig consult.
  • Een fotoreading is mogelijk.
  • Discretie is voor u verzekerd.